Categorie 30 mm

VERSAY Vloerkleed Creme Marokkaanse Trellis Shaggy Boho Design

€ 59,99
Niet op voorraad
Selecteer een maat
Productomschrijving
  • Versay vloerbedekking heeft een lange levensduur, mits goed onderhouden. Heel makkelijk in onderhoud
  • Met een tapijt kun je de ruimte van een interieur creëren, visueel kleiner of groter maken. De intensiteit van de warmte in de kamer kan worden geregeld met de kleur en de patronen
  • De tapijten kunnen gebruikt worden voor vloerverwarming (tot 40 graden)
  • Wij garanderen de beste klantenservice. We helpen bij het hele aankoopproces en we zijn altijd blij om eventuele vragen te beantwoorden. Als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, zijn we klaar om het onmiddellijk te vervangen of zonder problemen terug te betalen.
  • Al onze tapijten zijn ÖKOTEX-gecertificeerd, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen bevatten en daarom veilig zijn voor de gezondheid en kind- en huisdiervriendelijk zijn. Composition: 100% Polypropylene; Weight: 2000 gr/m2; Pile height: 30 mm; Turkey
Details
Meer informatie
Art.nr.Q127A CREAM VERSAY EJF BF
Collectie[]
MateriaalPolypropyleen
Stapelhoogte (MM)30
Informatie
BETALING EN VERZENDING
 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
 
VERZENDKOSTEN (INCLUSIEF WETTELIJK TOEPASSELIJKE BTW)
 
Binnenlandse leveringen (Nederland)
 
Wij rekenen geen verzendkosten
 
De verzendkosten voor individuele landen vind je HIER.
 
BEZORGTIJD
 
Zover in de bijbehorende offerte geen andere termijn aangegeven is, vindt de levering van de goederen in het binnenland plaats (Nederland) binnen 3-5 dagen, bij leveringen in het buitenland binnen 5-14 dagen na de overeenkomst (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van ontvangst van uw betaling). Hou er rekening mee dat op zon- en feestdagen geen leveringen gedaan worden.
Wanneer u goederen met verschillende leveringstermijnen besteld heeft, verzenden we de goederen in een gemeenschappelijke zending, voor zover we hiervoor geen afwijkende overeenkomsten met u gesloten hebben. De leveringstijd komt in dit geval overeen met de langste leveringstijd van het artikel dat u besteld heeft.
 
Geaccepteerde betalingsopties
 
-  Betaling per kredietkaart
-  Betaling per PayPal
-  Betaling per Sofortüberweisung (via Klarna) 
-  Stripe Payment

Productomschrijving

Versay vloerkleden hebben een moderne stijl. Versay tapijten zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, dus ze zullen geen problemen veroorzaken bij het reinigen.  De geometrische motieven geven het interieur meer dynamiek. Laat een Versay vloerkleed uw interieur compleet maken.
 
Product onderhoud:
 
• Stofzuig het tapijt regelmatig om de vuil te verwijderen. We raden aan om krachtige stofzuigers te vermijden, omdat sterke zuigkracht de stof kan beschadigen.
• Niet wrijven. Reinig met milde tapijtshampoo of neem contact op met een professionele tapijtreiniger voor een diepe reiniging.
• Vermijd blootstelling aan direct sterk zonlicht.
• Als losse lokken voorkomen, knip deze dan met een schaar, trek niet.
• We adviseren het gebruik van een onderlaag om te voorkomen dat de vloerkleden wegglijden.
Gratis levering voor alle bestellingen
Retourneren binnen 30 dagen
Onmiddellijke verzending
Copyright © 2022 Tapiso