Categorie Abstract

Vloerkleed Venezia Beige Lijnen Vintage Tapijt

€ 45,99
Niet op voorraad
Selecteer een maat
Productomschrijving
  • Venezia vloerkleed zal het geluid in je ruimte aanzienlijk verminderen. Dit tapijt is niet alleen stiller om op te lopen dan een harde ondergrond, maar het verbetert ook de ruimteakoestiek. Zo verdwijnt de echo uit je kamer en je kunt genieten van films en muziek in een veel betere kwaliteit.
  • Onze tapijten hebben niet veel onderhoud nodig.Venezia tapijten versieren elk type kamer, bijvoorbeeld logeerkamers, eetkamers, werkkamers hallen, keukens, hotels, restaurants. Bovendien vermindert het tapijt de verspreiding van stof in je huis, omdat alle stofdeeltjes als eerste op het tapijt vallen. Je kan dus gemakkelijk het stof verwijderen met een stofzuiger.
  • Dit tapijt zorgt voor thermische isolatie in de kamer, zodat het een ideale bescherming tegen warmteverlies is. Je hebt altijd een pluizig, fijn gevoel onder je voeten en je kinderen hebben een warme en veilige plek om te spelen.
  • Wij garanderen de beste klantenservice. We helpen bij het hele aankoopproces en we zijn altijd blij om eventuele vragen te beantwoorden. Als het product niet aan je verwachtingen voldoet, zijn we klaar om het onmiddellijk te vervangen of zonder problemen terug te betalen.
  • Poolhoogte van deze vloerkleden is 9 mm en de kleden zijn van hoge kwaliteit. De tapijten zijn gemaakt van 100% polyester en het gewicht van het tapijt is 1650 g/m2. Vanwege de goede kwaliteit blijven de kleden lang mooi.
Details
Meer informatie
Art.nr.G443A SH_L_BLUE VENEZIA HNX
Collectie[]
MateriaalPolyester
Stapelhoogte (MM)9
Informatie
BETALING EN VERZENDING
 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
 
VERZENDKOSTEN (INCLUSIEF WETTELIJK TOEPASSELIJKE BTW)
 
Binnenlandse leveringen (Nederland)
 
Wij rekenen geen verzendkosten
 
De verzendkosten voor individuele landen vind je HIER.
 
BEZORGTIJD
 
Zover in de bijbehorende offerte geen andere termijn aangegeven is, vindt de levering van de goederen in het binnenland plaats (Nederland) binnen 3-5 dagen, bij leveringen in het buitenland binnen 5-14 dagen na de overeenkomst (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van ontvangst van uw betaling). Hou er rekening mee dat op zon- en feestdagen geen leveringen gedaan worden.
Wanneer u goederen met verschillende leveringstermijnen besteld heeft, verzenden we de goederen in een gemeenschappelijke zending, voor zover we hiervoor geen afwijkende overeenkomsten met u gesloten hebben. De leveringstijd komt in dit geval overeen met de langste leveringstijd van het artikel dat u besteld heeft.
 
Geaccepteerde betalingsopties
 
-  Betaling per kredietkaart
-  Betaling per PayPal
-  Betaling per Sofortüberweisung (via Klarna) 
-  Stripe Payment

Productomschrijving

Venezia tapijten zijn een combinatie van hoge kwaliteit en modern design. Deze tapijten passen in elke kamer en elke stijl van interieur. Het Venezia tapijt voldoet dus aan ieders verwachtingen. De unieke vintage en abstracte patronen maken de kamer stijlvoller en ook gezelliger. Bovendien zijn onze tapijten gemakkelijk te onderhouden. Door de hoge kwaliteit van het materiaal blijft het Venezia tapijt vele jaren mooi. 

De kleur van het product op de foto kan enigszins verschillen van de werkelijke product kleur. Dit kan worden veroorzaakt door het gebruik van verschillende beeldscherminstellingen.

Product onderhoud:

• Stofzuig het tapijt regelmatig om de vuil te verwijderen. We raden aan om krachtige stofzuigers te vermijden, omdat sterke zuigkracht de stof kan beschadigen.
• Niet wrijven. Reinig met milde tapijtshampoo of neem contact op met een professionele tapijtreiniger voor een diepe reiniging.
• Vermijd blootstelling aan direct sterk zonlicht.
• Als losse lokken voorkomen, knip deze dan met een schaar, trek niet.
• We adviseren het gebruik van een onderlaag om te voorkomen dat de vloerkleden wegglijden.

Gratis levering voor alle bestellingen
Retourneren binnen 30 dagen
Onmiddellijke verzending
Copyright © 2022 Tapiso