Categorie Eenkleurig

Vloerkleed Florida Licht Beige Modern Laagpolig Woonkamer

Niet op voorraad
Productomschrijving
  • Ons tapijt zorgt voor thermische isolatie in de kamer, zodat het een ideale bescherming tegen warmteverlies is. U hebt altijd een pluizig, fijn gevoel onder uw voeten en uw kinderen hebben een warme en veilige plek om te spelen.
  • Florida vloerkleden zijn gemakkelijk te onderhouden. Bovendien blijven ze jarenlang van goede kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met traditionele tapijtreinigers of zelfs alleen met warm water. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vlekken - het schoonmaken van deze tapijten duurt slechts een minuut.
  • Florida tapijten hebben niet veel onderhoud nodig. Tapijten versieren elk type kamer, bijvoorbeeld logeerkamers, eetkamers, werkkamers hallen, keukens, hotels, restaurants. Bovendien vermindert het tapijt de verspreiding van stof in uw huis, omdat alle stofdeeltjes als eerste op het tapijt vallen. U kunt dus gemakkelijk het stof verwijderen met een stofzuiger.
  • Het gebruik van een tapijt om een ruimte geluiddicht te maken is mogelijk door de samenstelling van het tapijt. De vezels beperken de overdracht van geluid en voorkomen dat het zich door de kamer verspreidt.
  • De vloerkleden worden veilig verpakt zodat ze niet beschadigd raken tijdens het transport. Bij eventuele problemen of opmerkingen vragen wij u contact met ons op te nemen.
Details
Meer informatie
Art.nr.P113A CREAM FLORIDA
Collectie[]
MateriaalPolypropyleen
Stapelhoogte (MM)8
Informatie
BETALING EN VERZENDING
 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
 
VERZENDKOSTEN (INCLUSIEF WETTELIJK TOEPASSELIJKE BTW)
 
Binnenlandse leveringen (Nederland)
 
Wij rekenen geen verzendkosten
 
De verzendkosten voor individuele landen vind je HIER.
 
BEZORGTIJD
 
Zover in de bijbehorende offerte geen andere termijn aangegeven is, vindt de levering van de goederen in het binnenland plaats (Nederland) binnen 3-5 dagen, bij leveringen in het buitenland binnen 5-14 dagen na de overeenkomst (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van ontvangst van uw betaling). Hou er rekening mee dat op zon- en feestdagen geen leveringen gedaan worden.
Wanneer u goederen met verschillende leveringstermijnen besteld heeft, verzenden we de goederen in een gemeenschappelijke zending, voor zover we hiervoor geen afwijkende overeenkomsten met u gesloten hebben. De leveringstijd komt in dit geval overeen met de langste leveringstijd van het artikel dat u besteld heeft.
 
Geaccepteerde betalingsopties
 
-  Betaling per kredietkaart
-  Betaling per PayPal
-  Betaling per Sofortüberweisung (via Klarna) 
-  Stripe Payment

Productomschrijving

De Florida collectie past in elk type interieur. Deze vloerkleden zijn een perfect voorbeeld van een uniek interieuraccessoire dat voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende mensen. Heldere, zachte kleuren zullen een mooie aanvulling zijn op andere interieurdecoraties in uw huis. Daarnaast zijn de vloerkleden gemakkelijk te onderhouden, van zeer goede kwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Het is dus een product dat niet alleen mooi maar ook praktisch is.

De kleur van het product op de foto kan enigszins verschillen van de werkelijke product kleur. Dit kan worden veroorzaakt door het gebruik van verschillende beeldscherminstellingen.

Product onderhoud:

• Stofzuig het tapijt regelmatig om de vuil te verwijderen. We raden aan om krachtige stofzuigers te vermijden, omdat sterke zuigkracht de stof kan beschadigen.
• Niet wrijven. Reinig met milde tapijtshampoo of neem contact op met een professionele tapijtreiniger voor een diepe reiniging.
• Vermijd blootstelling aan direct sterk zonlicht.
• Als losse lokken voorkomen, knip deze dan met een schaar, trek niet.

Gratis levering voor alle bestellingen
Retourneren binnen 30 dagen
Onmiddellijke verzending
Copyright © 2022 Tapiso