Categorie Voor binnen

Vloerkleed Floorlux Buitenkleed Binnenkleed Terras Outdoor

Niet op voorraad
Productomschrijving
  • Floorlux tapijten zijn perfect voor veranda's of terrassen. De kleuren maken ze tot een prachtige toevoeging aan de buitenruimte. Doordat de vloerkleden zowel binnen als buiten geschikt zijn, kunt u de vloerkleden altijd op een andere plek leggen.
  • Floorlux tapijt is perfect voor het dempen van onze voetstappen en het voorkomen van valpartijen. Onze collectie biedt ook extra bescherming tegen koude van de vloer.
  • De producten zijn geschikt voor vloerverwarming (tot 40 graden), en de structuur van het materiaal verbetert de akoestiek van de ruimte. Dankzij het tapijt zijn er geen echo's meer in uw kamer en je zal in veel betere kwaliteit kunnen genieten van films en muziek.
  • Wij garanderen de beste klantenservice.We helpen bij het hele aankoopproces en we zijn altijd blij om eventuele vragen te beantwoorden. Als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, zijn we klaar om het onmiddellijk te vervangen of zonder problemen terug te betalen. Levering binnen 3-4 werkdagen.
  • Al onze tapijten zijn ÖKOTEX-gecertificeerd, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen bevatten en daarom veilig zijn voor de gezondheid en kind- en huisdiervriendelijk zijn. Composition: 100% polipropylen SIZAL; Weight: 1600 g/m2; Pile height: 6 mm
Details
Meer informatie
Art.nr.20037 Black / Silver
Collectie[]
MateriaalPolypropyleen
Stapelhoogte (MM)6
Informatie
BETALING EN VERZENDING
 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
 
VERZENDKOSTEN (INCLUSIEF WETTELIJK TOEPASSELIJKE BTW)
 
Binnenlandse leveringen (Nederland)
 
Wij rekenen geen verzendkosten
 
De verzendkosten voor individuele landen vind je HIER.
 
BEZORGTIJD
 
Zover in de bijbehorende offerte geen andere termijn aangegeven is, vindt de levering van de goederen in het binnenland plaats (Nederland) binnen 3-5 dagen, bij leveringen in het buitenland binnen 5-14 dagen na de overeenkomst (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van ontvangst van uw betaling). Hou er rekening mee dat op zon- en feestdagen geen leveringen gedaan worden.
Wanneer u goederen met verschillende leveringstermijnen besteld heeft, verzenden we de goederen in een gemeenschappelijke zending, voor zover we hiervoor geen afwijkende overeenkomsten met u gesloten hebben. De leveringstijd komt in dit geval overeen met de langste leveringstijd van het artikel dat u besteld heeft.
 
Geaccepteerde betalingsopties
 
-  Betaling per kredietkaart
-  Betaling per PayPal
-  Betaling per Sofortüberweisung (via Klarna) 
-  Stripe Payment

Productomschrijving

Floorlux vloerkleden zijn een van onze meest populaire collecties. Hoge kwaliteit, gemakkelijk onderhoud en unieke patronen zorgen ervoor dat onze klanten van deze tapijten houden. Floorlux tapijt ziet er zowel binnen als buiten prachtig uit. Floorlux tapijten zijn veelzijdig en zeer praktisch. U kunt Floorlux tapijt leggen op uw balkon, in uw tuin, op uw terras, maar ook in uw woonkamer, slaapkamer of keuken.De kleuren van deze tapijten zijn universeel, waardoor ze geschikt zijn voor elk type kamer en elke interieurstijl. Naast een interessant design heeft deze collectie ook veel praktische voordelen die de dagelijkse verzorging vergemakkelijken.

Product onderhoud:

  • Stofzuig het tapijt regelmatig om de vuil te verwijderen. We raden aan om krachtige stofzuigers te vermijden, omdat sterke zuigkracht de stof kan beschadigen.
  • Niet wrijven. Reinig met milde tapijtshampoo of neem contact op met een professionele tapijtreiniger voor een diepe reiniging.
  • Vermijd blootstelling aan direct sterk zonlicht.
  • Als losse lokken voorkomen, knip deze dan met een schaar, trek niet.
  • We adviseren het gebruik van een onderlaag om te voorkomen dat de vloerkleden wegglijden.
Gratis levering voor alle bestellingen
Retourneren binnen 30 dagen
Onmiddellijke verzending
Copyright © 2022 Tapiso