Categorie Kwastjes

Tapijtloper Floorlux Tuintapijt Buitenkleed Outdoor Loper

Niet op voorraad
Productomschrijving
  • Floorlux tapijtlopers volgen de laatste trends. Voor uw comfort hebben we ook voor de duurzaamheid van deze tapijten gezorgd. Sisal is de sterkste natuurlijke vezel, daarom is deze collectie zeer duurzaam en blijft vele jaren mooi.
  • Omdat Floorlux tapijtlopers In- & outdoor zijn, hebben ze een groot aantal toepassingen. Ze zijn ideaal voor zowel buiten- als binnengebruik. Ze passen perfect op balkon, terras of in de tuin, maar ook in de keuken, de gang, de woonkamer, de eetkamer of op de trap. U kunt dit tapijt in elke binnen- en buitenruimte gebruiken.
  • Sisal is de sterkste natuurlijke vezel. Sisaltapijten zijn daarom zeer duurzaam en ook geschikt voor buitenruimtes zoals veranda's en terrassen, maar ook voor binnen. Bovendien zijn Sisal vloerkleden vlekbestendig en ze passen zowel in een modern als in een rustiek interieur.
  • Deze collectie is gemakkelijk te onderhouden. Bovendien blijven Floorlux tapijtlopers jarenlang van goede kwaliteit. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met traditionele tapijtreinigers of zelfs alleen met warm water. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over vlekken - het schoonmaken van deze tapijten duurt slechts een minuut.
  • Composition: 100% Polypropylene SIZAL, 1650 g/m2. De poolhoogte van de kleden is 6mm. Deze kleden zijn dus van zeer hoge kwaliteit en duurzaam.
Details
Meer informatie
Art.nr.20329 Silver / Black GOT
Collectie[]
MateriaalPolypropyleen
Stapelhoogte (MM)6
Informatie
BETALING EN VERZENDING
 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
 
VERZENDKOSTEN (INCLUSIEF WETTELIJK TOEPASSELIJKE BTW)
 
Binnenlandse leveringen (Nederland)
 
Wij rekenen geen verzendkosten
 
De verzendkosten voor individuele landen vind je HIER.
 
BEZORGTIJD
 
Zover in de bijbehorende offerte geen andere termijn aangegeven is, vindt de levering van de goederen in het binnenland plaats (Nederland) binnen 3-5 dagen, bij leveringen in het buitenland binnen 5-14 dagen na de overeenkomst (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van ontvangst van uw betaling). Hou er rekening mee dat op zon- en feestdagen geen leveringen gedaan worden.
Wanneer u goederen met verschillende leveringstermijnen besteld heeft, verzenden we de goederen in een gemeenschappelijke zending, voor zover we hiervoor geen afwijkende overeenkomsten met u gesloten hebben. De leveringstijd komt in dit geval overeen met de langste leveringstijd van het artikel dat u besteld heeft.
 
Geaccepteerde betalingsopties
 
-  Betaling per kredietkaart
-  Betaling per PayPal
-  Betaling per Sofortüberweisung (via Klarna) 
-  Stripe Payment

Productomschrijving

Met onze Floorlux binnen- en buitenvloerkleden maakt u een bijzondere sfeer op uw terras, balkon of tuin. U kunt deze unieke loper bijvoorbeeld ook in uw keuken, woonkamer, gang of op de trap leggen - elke kamer wordt dan warm en bijzonder. Het gebruik van deze lopers is breed. De tapijten in deze collectie zijn uiterst duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, zodat ze lang hun hoge kwaliteit behouden en u zich geen zorgen hoeft te maken over vlekken. Floorlux is daarom de perfecte loper, die in elke ruimte past en tegelijkertijd praktisch is. Verander nu uw binnen- en buitenruimte met onze prachtige in- & outdoor Floorlux lopers!
 
De kleur van het product op de foto kan enigszins verschillen van de werkelijke product kleur. Dit kan worden veroorzaakt door het gebruik van verschillende beeldscherminstellingen.

Product onderhoud:

• Stofzuig het tapijt regelmatig om de vuil te verwijderen. We raden aan om krachtige stofzuigers te vermijden, omdat sterke zuigkracht de stof kan beschadigen.
• Niet wrijven. Reinig met milde tapijtshampoo of neem contact op met een professionele tapijtreiniger voor een diepe reiniging.
• Vermijd blootstelling aan direct sterk zonlicht.
• Als losse lokken voorkomen, knip deze dan met een schaar, trek niet.
• We adviseren het gebruik van een onderlaag om te voorkomen dat de vloerkleden wegglijden.

Gratis levering voor alle bestellingen
Retourneren binnen 30 dagen
Onmiddellijke verzending
Copyright © 2022 Tapiso