Categorie Modern

SARI Tapijt Loper Grijs Donkergrijs Marokkaanse Trellis Duurzaam Design

Niet op voorraad
Productomschrijving
  • Sari tapijt lopers hebben niet veel onderhoud nodig. Ze versieren elk type kamer, bijvoorbeeld logeerkamers, eetkamers, werkkamers hallen, keukens, hotels, restaurants. Bovendien verminderen tapijt lopers de verspreiding van stof in je huis, omdat alle stofdeeltjes als eerste op het tapijt vallen. Je kan dus gemakkelijk het stof verwijderen met een stofzuiger.
  • Sari tapijt loper zal het geluid in uw ruimte aanzienlijk verminderen. Onze tapijt loper is niet alleen stiller om op te lopen dan een harde ondergrond, maar het verbetert ook de ruimteakoestiek. Zo verdwijnt de echo uit uw kamer en kunt u genieten van films en muziek in een veel betere kwaliteit.
  • Sari tapijt loper is perfect voor het dempen van onze voetstappen en het voorkomen van valpartijen. Onze collectie biedt ook extra bescherming tegen koude van de vloer.
  • Wij garanderen de beste klantenservice. We helpen bij het hele aankoopproces en we zijn altijd blij om eventuele vragen te beantwoorden. Als het product niet aan uw verwachtingen voldoet, zijn we klaar om het onmiddellijk te vervangen of zonder problemen terug te betalen.
  • Al onze tapijten zijn ÖKOTEX-gecertificeerd, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen bevatten en daarom veilig zijn voor de gezondheid en kind- en huisdiervriendelijk zijn. Composition: 100% Frise; Weight: 2200 g/m2; Pile height: 10 mm
Details
Meer informatie
Art.nr.L386A DARK GRAY SARI BSF GOT
Collectie[]
MateriaalPolypropyleen
Stapelhoogte (MM)10
Informatie
BETALING EN VERZENDING
 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
 
VERZENDKOSTEN (INCLUSIEF WETTELIJK TOEPASSELIJKE BTW)
 
Binnenlandse leveringen (Nederland)
 
Wij rekenen geen verzendkosten
 
De verzendkosten voor individuele landen vind je HIER.
 
BEZORGTIJD
 
Zover in de bijbehorende offerte geen andere termijn aangegeven is, vindt de levering van de goederen in het binnenland plaats (Nederland) binnen 3-5 dagen, bij leveringen in het buitenland binnen 5-14 dagen na de overeenkomst (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van ontvangst van uw betaling). Hou er rekening mee dat op zon- en feestdagen geen leveringen gedaan worden.
Wanneer u goederen met verschillende leveringstermijnen besteld heeft, verzenden we de goederen in een gemeenschappelijke zending, voor zover we hiervoor geen afwijkende overeenkomsten met u gesloten hebben. De leveringstijd komt in dit geval overeen met de langste leveringstijd van het artikel dat u besteld heeft.
 
Geaccepteerde betalingsopties
 
-  Betaling per kredietkaart
-  Betaling per PayPal
-  Betaling per Sofortüberweisung (via Klarna) 
-  Stripe Payment

Productomschrijving

Sari tapijt lopers hebben een moderne, abstracte stijl en ze volgen de nieuwste trends. Veel klanten zijn niet alleen tevreden met de kwaliteit, maar ook met de design. Onze tapijt lopers zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, dus ze zullen geen problemen veroorzaken bij het reinigen.  

Dankzij de patronen van de tapijten zullen de kamers in je huis stijlvol en buitengewoon zijn. Je kunt de aandacht voor detail te zien in elk patroon.De kleur van het product op de foto kan enigszins verschillen van de werkelijke product kleur. Dit kan worden veroorzaakt door het gebruik van verschillende beeldscherminstellingen.

De kleur van het product op de foto kan enigszins verschillen van de werkelijke product kleur. Dit kan worden veroorzaakt door het gebruik van verschillende beeldscherminstellingen.

Product onderhoud:

• Stofzuig het tapijt regelmatig om de vuil te verwijderen. We raden aan om krachtige stofzuigers te vermijden, omdat sterke zuigkracht de stof kan beschadigen.
• Niet wrijven. Reinig met milde tapijtshampoo of neem contact op met een professionele tapijtreiniger voor een diepe reiniging.
• Vermijd blootstelling aan direct sterk zonlicht.
• Als losse lokken voorkomen, knip deze dan met een schaar, trek niet.
• We adviseren het gebruik van een onderlaag om te voorkomen dat de vloerkleden wegglijden.

 

Gratis levering voor alle bestellingen
Retourneren binnen 30 dagen
Onmiddellijke verzending
Copyright © 2022 Tapiso