Categorie Dierenprint

JOLLY Vloerkleed Tapijt Panda's Hoogwaardig Duurzaam Roze Woonsfeer

Niet op voorraad
Productomschrijving
  • Het tapijt is een goede ondersteuning voor een baby die leert kruipen. Het is gemakkelijker voor een kind om te balanceren op een tapijt dan op een gladde vloer. Dankzij deze ondergrond zal je baby sneller leren kruipen.
  • Het vloerkleed is perfect voor het dempen van onze voetstappen, vallen, het verminderen van uitglijden en het verminderen van verwondingen, zelfs in het geval van vallen. Kinderen kunnen veilig spelen en over het tapijt lopen. Daarnaast biedt het vloerkleed extra bescherming tegen de kou van de vloer.
  • Het vloerkleed is relatief goedkoop, duurzaam en heeft tegelijk een lange levensduur als het goed wordt onderhouden. Bovendien is het zeer gemakkelijk te onderhouden. Dankzij regelmatig stofzuigen zal het de ruimte van uw kinderen permanent verfraaien.
  • Dankzij de vele kleuren en mooie elementen zullen kinderen met veel plezier op de vloerkleden spelen. De verschillende patronen op deze vloerkleden zorgen voor extra speelplezier voor kinderen.
  • Al onze tapijten zijn ÖKOTEX-gecertificeerd, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen bevatten en daarom veilig zijn voor de gezondheid en kind- en huisdiervriendelijk zijn. Composition: 100% Polypropylene; Weight: 1350 g/m2; Pile height: 8 mm; Turkey
Details
Meer informatie
Art.nr.DZ03A PINK JOLLY EWL
Collectie[]
MateriaalPolypropyleen
Stapelhoogte (MM)8
Informatie
BETALING EN VERZENDING
 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
 
VERZENDKOSTEN (INCLUSIEF WETTELIJK TOEPASSELIJKE BTW)
 
Binnenlandse leveringen (Nederland)
 
Wij rekenen geen verzendkosten
 
De verzendkosten voor individuele landen vind je HIER.
 
BEZORGTIJD
 
Zover in de bijbehorende offerte geen andere termijn aangegeven is, vindt de levering van de goederen in het binnenland plaats (Nederland) binnen 3-5 dagen, bij leveringen in het buitenland binnen 5-14 dagen na de overeenkomst (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van ontvangst van uw betaling). Hou er rekening mee dat op zon- en feestdagen geen leveringen gedaan worden.
Wanneer u goederen met verschillende leveringstermijnen besteld heeft, verzenden we de goederen in een gemeenschappelijke zending, voor zover we hiervoor geen afwijkende overeenkomsten met u gesloten hebben. De leveringstijd komt in dit geval overeen met de langste leveringstijd van het artikel dat u besteld heeft.
 
Geaccepteerde betalingsopties
 
-  Betaling per kredietkaart
-  Betaling per PayPal
-  Betaling per Sofortüberweisung (via Klarna) 
-  Stripe Payment

Productomschrijving

Jolly tapijten zijn rijk aan kleuren en hebben mooie, delicate patronen. De tapijten zijn vooral geschikt voor kinderen. Onze tapijten zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, dus ze zullen geen problemen veroorzaken bij het reinigen.

De tapijten zijn veilig voor kinderen. Dit betekent dat je kind veilig kan spelen op het tapijt. Bovendien zorgt het vloerkleed ervoor dat het kind vanaf de eerste stapjes kan bewegen en zelfs kan kruipen.

Jolly tapijten zijn een prachtige en unieke toevoeging aan kinderkamer. Deze vloerkleden geven kinderkamer een nieuw karakter. Op elk vloerkleed in deze collectie staat een diertje. Hierdoor kan je kind de dierenwereld ontdekken en kleuren leren.

De kleur van het product op de foto kan enigszins verschillen van de werkelijke product kleur. Dit kan worden veroorzaakt door het gebruik van verschillende beeldscherminstellingen.

Product onderhoud:

• Stofzuig het tapijt regelmatig om de vuil te verwijderen. We raden aan om krachtige stofzuigers te vermijden, omdat sterke zuigkracht de stof kan beschadigen.
• Niet wrijven. Reinig met milde tapijtshampoo of neem contact op met een professionele tapijtreiniger voor een diepe reiniging.
• Vermijd blootstelling aan direct sterk zonlicht.
• Als losse lokken voorkomen, knip deze dan met een schaar, trek niet.
• We adviseren het gebruik van een onderlaag om te voorkomen dat de vloerkleden wegglijden.

Gratis levering voor alle bestellingen
Retourneren binnen 30 dagen
Onmiddellijke verzending
Copyright © 2022 Tapiso