Categorie 30 mm

BIRD Vloerkleed Tapijt Creme Shaggy Hoogpolig Design Modern Duurzaam

Niet op voorraad
Productomschrijving
  • Bird vloerbedekking heeft een lange levensduur, mits goed onderhouden. Heel makkelijk in onderhoud.
  • Bird vloerkleed zal het geluid in uw ruimte aanzienlijk verminderen. Bird tapijt is niet alleen stiller om op te lopen dan een harde ondergrond, maar het verbetert ook de ruimteakoestiek. Zo verdwijnt de echo uit uw kamer en kunt u genieten van films en muziek in een veel betere kwaliteit
  • Dankzij het tapijt wordt de vloer niet beschadigd door de bewoners van het huis omdat de familieleden voornamelijk op het tapijt zullen lopen. Hierdoor kan de woningvloer beter worden beschermd.
  • Heeft u vragen of problemen, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Professionele ondersteuning is erg belangrijk voor ons
  • Al onze tapijten zijn ÖKOTEX-gecertificeerd, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen bevatten en daarom veilig zijn voor de gezondheid en kind- en huisdiervriendelijk zijn Composition: 100% poliester; Weight: 650g/m2; Pile height: 30 mm; Turkey
Details
Meer informatie
Art.nr.BEIGE BIRD FEATHER
Collectie[]
MateriaalPolyester
Stapelhoogte (MM)30
Informatie
BETALING EN VERZENDING
 
De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
 
VERZENDKOSTEN (INCLUSIEF WETTELIJK TOEPASSELIJKE BTW)
 
Binnenlandse leveringen (Nederland)
 
Wij rekenen geen verzendkosten
 
De verzendkosten voor individuele landen vind je HIER.
 
BEZORGTIJD
 
Zover in de bijbehorende offerte geen andere termijn aangegeven is, vindt de levering van de goederen in het binnenland plaats (Nederland) binnen 3-5 dagen, bij leveringen in het buitenland binnen 5-14 dagen na de overeenkomst (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van ontvangst van uw betaling). Hou er rekening mee dat op zon- en feestdagen geen leveringen gedaan worden.
Wanneer u goederen met verschillende leveringstermijnen besteld heeft, verzenden we de goederen in een gemeenschappelijke zending, voor zover we hiervoor geen afwijkende overeenkomsten met u gesloten hebben. De leveringstijd komt in dit geval overeen met de langste leveringstijd van het artikel dat u besteld heeft.
 
Geaccepteerde betalingsopties
 
-  Betaling per kredietkaart
-  Betaling per PayPal
-  Betaling per Sofortüberweisung (via Klarna) 
-  Stripe Payment

Productomschrijving

Bird vloerkleden zijn speciaal bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar unieke tapijten in interessante, ongebruikelijke kleuren. Bird tapijten zijn een prachtige en unieke toevoeging aan uw kamer. Deze vloerkleden geven je kamer een nieuw karakter. Deze vloerkleden zijn modern, maar passen ook in klassieke interieurs. Deze vloerkleden zijn hoogpolig en shaggy, zodat ze zacht en prettig om aan te raken zijn. Onze tapijten zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, dus ze zullen geen problemen veroorzaken bij het reinigen. 
 
De kleur van het product op de foto kan enigszins verschillen van de werkelijke product kleur. Dit kan worden veroorzaakt door het gebruik van verschillende beeldscherminstellingen.
 
Product onderhoud:
 
• Stofzuig het tapijt regelmatig om de vuil te verwijderen. We raden aan om krachtige stofzuigers te vermijden, omdat sterke zuigkracht de stof kan beschadigen.
• Niet wrijven. Reinig met milde tapijtshampoo of neem contact op met een professionele tapijtreiniger voor een diepe reiniging.
• Vermijd blootstelling aan direct sterk zonlicht.
• Als losse lokken voorkomen, knip deze dan met een schaar, trek niet.
• We adviseren het gebruik van een onderlaag om te voorkomen dat de vloerkleden wegglijden.
Gratis levering voor alle bestellingen
Retourneren binnen 30 dagen
Onmiddellijke verzending
Copyright © 2022 Tapiso