Hoe kies je een goed shaggy tapijt?

Indrukwekkende hoogpolige tapijten zijn erg populair bij klanten. Tapijten van dit type werden pas een paar jaar geleden populair en vonden meteen veel enthousiastelingen, daarom zijn ze nu verkrijgbaar in bijna elke tapijtwinkel.

Wat maakt deze tapijten zo bijzonder?

Shaggy tapijten worden gekenmerkt door langere pool knopen. Hierdoor zijn ze ook nog eens zacht en comfortabel, ideaal om te zitten, comfortabel aan de voeten en lekker warm. Shag, omdat ze ook zo worden genoemd, is voornamelijk omdat ze van plastic zijn gemaakt -goedkoop en duurzaam. Er worden voornamelijk tapijten van acryl aanbevolen, die geen allergische stoffen bevatten en een hoge weerstand hebben. Er worden ook shaggy tapijten gemaakt van natuurlijke materialen, voornamelijk wol, maar de prijs is veel hoger. Wollen tapijten van dit type worden niet aanbevolen voor mensen met allergieën, omdat ze een allergie kunnen veroorzaken.

Waarom is het de moeite waard om een ​​shaggy tapijt te kopen?

Zoals eerder vermeld, zijn shaggy tapijten zacht en warm, ze isoleren ook heel goed de akoestiek in de kamer. Ze geven het interieur een comfortabelere uitstraling en zijn prettig in gebruik. Ze worden ook gekenmerkt door hun hoge duurzaamheid en zijn gemakkelijk schoon te maken. Shaggy-tapijten zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. 

Hoe kies je een goed shaggy tapijt?

Als u een shaggy tapijt wilt kopen, moet u letten op de knoopdichtheid en poolhoogte. Hoe hoger de parameters, hoe dikker en comfortabeler het tapijt zal zijn.